A Nápolyi-öböl 8 nap

nyitólap / Kalandtúrák / A Nápolyi-öböl 8 nap

8 nap / 250.000 Ft/fő-től

A Nápolyi-öböl Olaszország egyik legszebb, történelmi és természeti csodákban is gazdag régiója. Nápoly városa Itália harmadik legnépesebb települése, mely nyüzsgő, színes utcáival, lélegzetelállítóan szép tengerparti sétányával, múzeumaival, templomaival és a Vezúv látványával ejti rabul az ide látogatókat. De aki igazi meseszerű látványra vágyik, az nem hagyhatja ki a Nápolyi-öböl tengerparti szikláira épült, csodás panorámával rendelkező városait (Sorrento, Amalfi, Pozitano, Ravello stb.) és az öböl gyönyörű szigeteit (Capri, Ischia) sem.

A 8 nap főbb látnivalói:
Nápoly-a Castel dell’Ovo Nápoly legrégebbi erődítménye-a város jelképe azaz a Castel Nuovo-a Galleria Umberto fedett üzletutcája-a Santa Chiara egyházi komplexum-a még mindig aktív Vezúv vulkán-Herculaneum és Pompei ókori romvárosai-Sorrento-Pozitano-Amalfi és Ravello festői szépségű tengerparti üdülővárosai-a szerelem szigete Capri és a csodás partjairól híres zöld sziget Ischia

A tájékoztató árak minden esetben 2 fő utazásával lettek kalkulálva.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Megértésed előre is köszönjük.

Kattints a képre és nézd meg a körutazás állomásait a galériában!

A Nápolyi-öböl 8 nap

Ajánlatunk magában foglalja:

- Budapest-Nápoly retúr repülőjegy, adókkal, illetékekkel
- Jó elhelyezkedésű, igényeidre szabott szállások Nápolyban és Sorrentóban
- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel
- vásárlási, étkezési tanácsok

Segítségünkkel a lehető legköltséghatékonyabban, legszínesebben valósíthatod meg álmaid utazását. Ebben segítenek az adott régióban élő, vagy a régiót kiválóan ismerő partnereink.

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat