Dubai mesebeli világa 8 nap

nyitólap / Egzotikus utak / Dubai mesebeli világa 8 nap

DUBAI / 8 nap / 420.000 Ft/fő-től

Dubai a legfényűzőbb arab városként ismert, ahol egyik ámulatból esel a másikba. Ezt az elképesztő mesevilágot segítségünkkel a levegőből is megcsodálhatod egy girokopterben ülve. Ha emellett tengerparti pihenésre, sivatagi hangulatra, kulturális élményekre is vágysz, itt ezt is megtalálod. Az igazi arab piacokat is kedvedre járhatod, de az adrenalinfüggők is hódolhatnak szenvedélyeiknek.... 

A 8 nap főbb látnivalói:

Dubai-a világ legmagasabb épülete a 829,8 méteres Burj Khalifa-a világ egyetlen 7 csillagos szállodája a Burj Al Arab-a gyönyörű fehér homokos Jumeirah Beach-a nem muszlimok által is látogatható Jumeirah mecset-a Mall of the Emirates bevásárlóközpont, ahol akár síelhetsz is-a Dubai Mall bevásárlóközpont a szomszédságában világ legnagyobb szökőkútjával (Dubai Fountain) és a Dubai Aquariummal-a káprázatos Atlantis Hotel és vízi élményparkja, akváriuma a pálmaszigettel-a kihagyhatatlan sivatagi túra-az ősi Bastakiya negyed-vízitaxizás, vagy a hagyományos abra csónak kipróbálása a Creek folyón-igazi ősi piacok-a Wild Wadi vízi park elképesztő világa 128 méteres csúszdájával-a csavart Infinity Tower-a Dubai Marina mesterséges öble elmondhatatlan panorámájával és éttermeivel.

A tájékoztató árak minden esetben 2 fő utazásával lettek kalkulálva.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Megértésed előre is köszönjük.

Dubai mesebeli világa 8 nap

Ajánlatunk magában foglalja:

- Budapest-Dubai retúr repülőjegy, adókkal, illetékekkel

- transzferek a hotelig és vissza a reptérre

- remek elhelyezkedésű szállás reggelivel

- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel

- vásárlási, étkezési, netes, telefonálási stb. tanácsok

 

Segítségünkkel a lehető legköltséghatékonyabban, legszínesebben valósíthatod meg álmaid utazását. Ebben segítenek az adott régióban élő, vagy a régiót kiválóan ismerő partnereink.

Az útvonal profi, magyar nyelvű idegenvezetővel is bejárható! Kérd erre kiegészítő ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat