India - Nepál 21 napos körutazás

nyitólap / Egzotikus utak / India - Nepál 21 napos körutazás

21 nap / 429.000 Ft-tól

Egzotikus utazásunk első felében India sokszínű kultúrájával, a hindu és buddhista hagyományokkal, a Taj Mahal lenyűgöző látványával, a városok pezsgő életével, valamint a hegyek, dzsungelek, vízesések és a Gangesz által meseszerűvé varázsolt kontinensnyi ország természeti adottságaival ismerkedhetünk meg. Utunk második felében Nepálba a magas hegycsúcsok világába látogatunk. A Himalája 10 legmagasabb csúcsából hét e másfél magyarországnyi ázsiai állam területén található. Katmanduval a fővárossal és környékével, valamint az Annapurna (8091 m) régióval ismerkedünk meg közelebbről.

Programunk teljesen egyénre szabható. A lent felvázolt látnivalók kiegészíthetőek, módosíthatóak mind Indiában, mind Nepálban akár dzsungel szafarikkal, magasabb hegycsúcsokkal, az Everest régióval, de Delhitől délebbre is kalandozhatunk akár egy a városokat és a kultúrát jobban bemutató körön.

A 21 napos körutazás főbb látnivalói:
 

Delhi-a Vörös erőd-Jama Masjid azaz a Pénteki mecset-a Chandni Chowk bazár-a világ harmadik legnépesebb városa által nyújtott kultúrsokk-Agra és a csodás Taj Mahal- Dharamshala a dalai láma és a legnagyobb indiai tibeti közösség lakóhelye-Bhagsu vízesés-túra aTriundra (2828 m) csúcsára, akár ottalvással-Rishikesh városa (a Beatles tagok nyomában)- találkozás jógikkal-vadvízi evezés a Gangeszen-dzsungel szafari elefántlessel-Katmandu (Thamel városrész, Majom templom stb.), Bhaktapur a korábbi albirodalmi főváros, az Annapurna régió hegyei, tavai, vízesései csodálatos világa-a világ legmélyebb folyóvölgye (Kali Gandaki)-Kagbeni ősi tibeti kisváros (600 éves kolostor, Yac Donald’s Étterem igazi jak szendvicsekkel, hihetetlen tájakkal), Jomsom és Marpha városai, gyümölcsöskertjei, Muktinath (3700 m)-Pokhara városa és csónakázás a Phewa tavon, rafting, siklóernyőzés, átcsúszó kötélpályák (zipline), Chitwan Nemzeti Park és dzsungelszafari elefánt háton és dzsippel, elefántfürdetés, kenuzás a dzsungelben, a Tharu törzs táncbemutatója, gyalogos dzsungeltúra

 

Kattints a képre és nézd meg a körutazás állomásait a galériában!

India - Nepál 21 napos körutazás

Ajánlatunk magában foglalja:

- Budapest-Delhi repülőjegy, adókkal, illetékekkel

- Delhi-Katmandu repülőjegy adókkal, illetékekkel

- Nepáli belföldi repülőjegy, adókkal, illetékekkel

- Katmandu-Budapest repülőjegy adókkal, illetékekkel

- Nepáli és indiai vízum

- Jó elhelyezkedésű, a túra útvonalához igazodó, ahol lehet igényeidre szabott szállások

- helyi buszos, illetve autós közlekedés

- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel

- vásárlási, étkezési tanácsok

- segítség a túrafelszerelésed összeállításában

 

Segítségünkkel a lehető legköltséghatékonyabban, legszínesebben valósíthatod meg álmaid utazását. Ebben segítenek az adott régióban élő, vagy a régiót kiválóan ismerő partnereink.

Az útvonal profi, magyar nyelvű idegenvezetővel is bejárható! Kérd erre kiegészítő ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat