Nepál professzionális túra

nyitólap / Egzotikus utak / Nepál professzionális túra

Nepál professzionális túra hegyen, vízen és a dzsungelben

Ár: 490.000 Ft/fő 

Nepál a magas hegycsúcsok országa. A Himalája 10 legmagasabb csúcsából hét e másfél magyarországnyi ázsiai állam területén található. A 14 illetve a 20 napos túra alatt a 8091 méter legmagasabb csúccsal rendelkező Annapurna régióval ismerkedünk meg közelebbről. A rövidebb 14 napos út alatt 4150 méter magasra jutunk az Annapurna alaptáborig, a hosszabb 20 napos túra során 5416 méter (Thorung La) lesz a legmagasabb megmászott csúcs. A hegyi túrák mellett több napos dzsungelszafari is a program része elefántokkal, tigrisekkel, orrszarvúakkal stb., valamint a nepáli főleg hindu és buddhista kultúrából is bőséges ízelítőt kaphatunk.

Programunk nem hegymászó túra, tehát bátran ajánljuk a hegyek, a dzsungel és a természet szerelmeseinek, akik mindezt egy egzotikus ázsiai országban szeretnék átélni!

Látnivalók:

Katmandu (Thamel városrész, Majom templom stb.), Bhaktapur a korábbi albirodalmi főváros, Poon Hill 3210 méter, az Annapurna régió hegyei, tavai, vízesései csodálatos világa, hegyi túrák az alaptáborig, Pokhara városa és csónakázás a Phewa tavon, rafting, siklóernyőzés, átcsúszó kötélpályák (zipline), Chitwan Nemzeti Park és dzsungelszafari elefánt háton és dzsippel, elefántfürdetés, a  Tharu törzs táncbemutatója, gyalogos dzsungeltúra

Kattints a képre és nézd meg a körutazás állomásait a galériában!

Nepál professzionális túra

Ajánlatunk magában foglalja:

- Budapest-Katmandu retúr repülőjegy, adókkal, illetékekkel, 30 kilós feladott csomagokkal

- Nepáli vízum

- buszos transzferek

- Jó elhelyezkedésű, a túra útvonalához igazodó szállások

- Túraengedélyek és parkbelépők

magyar nyelvű profi túravezetés 10 napig október 31-november 9-ig 

- 3 napos Chitwan Nemzeti Park túra, all inclusive ellátással, helyi vezetővel (2 éj szállás a park közelében levő resortban)

- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel, neked összeállított programmal

- vásárlási, étkezési tanácsok

- segítség a túrafelszerelésed összeállításában

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Megértésed előre is köszönjük.

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat