Nepál professzionális túra

nyitólap / Egzotikus utak / Nepál professzionális túra

Nepál professzionális túra hegyen, vízen és a dzsungelben

Ár: 490.000 Ft/fő-től

Nepál a magas hegycsúcsok országa. A Himalája 10 legmagasabb csúcsából hét e másfél magyarországnyi ázsiai állam területén található. A 14 illetve a 20 napos túra alatt a 8091 méter legmagasabb csúccsal rendelkező Annapurna régióval ismerkedünk meg közelebbről. A rövidebb 14 napos út alatt 4150 méter magasra jutunk az Annapurna alaptáborig, a hosszabb 20 napos túra során 5416 méter (Thorung La) lesz a legmagasabb megmászott csúcs. A hegyi túrák mellett több napos dzsungelszafari is a program része elefántokkal, tigrisekkel, orrszarvúakkal stb., valamint a nepáli főleg hindu és buddhista kultúrából is bőséges ízelítőt kaphatunk.

Programunk nem hegymászó túra, tehát bátran ajánljuk a hegyek, a dzsungel és a természet szerelmeseinek, akik mindezt egy egzotikus ázsiai országban szeretnék átélni!

Látnivalók:

Katmandu (Thamel városrész, Majom templom stb.), Bhaktapur a korábbi albirodalmi főváros, Poon Hill 3210 méter, az Annapurna régió hegyei, tavai, vízesései csodálatos világa, hegyi túrák az alaptáborig, Pokhara városa és csónakázás a Phewa tavon, rafting, siklóernyőzés, átcsúszó kötélpályák (zipline), Chitwan Nemzeti Park és dzsungelszafari elefánt háton és dzsippel, elefántfürdetés, a  Tharu törzs táncbemutatója, gyalogos dzsungeltúra

A tájékoztató árak minden esetben 2 fő utazásával lettek kalkulálva.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Megértésed előre is köszönjük.

Nepál professzionális túra

Ajánlatunk magában foglalja:

- Budapest-Katmandu retúr repülőjegy, adókkal, illetékekkel, 30 kilós feladott csomagokkal

- Nepáli vízum

- buszos transzferek

- Jó elhelyezkedésű, a túra útvonalához igazodó szállások

- Túraengedélyek és parkbelépők

magyar nyelvű profi túravezetés 10 napig október 31-november 9-ig 

- 3 napos Chitwan Nemzeti Park túra, all inclusive ellátással, helyi vezetővel (2 éj szállás a park közelében levő resortban)

- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel, neked összeállított programmal

- vásárlási, étkezési tanácsok

- segítség a túrafelszerelésed összeállításában

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat