Guatemala-Honduras-Mexikó magyar nyelvű vezetéssel

nyitólap / Kalandtúrák / Guatemala-Honduras-Mexikó magyar nyelvű vezetéssel
GUATEMALA-HONDURAS-MEXIKÓ 15 napos túra magyar nyelvű vezetéssel

Időpont: 2021. november 25-től december 9-ig

Ár: 890.000 Ft/fő

Ősi civilizációk és a legmodernebb vívmányok egy helyen, templomok és katedrálisok szemben ultramodern épületekkel, kiváló autópályákkal, csábító tengerparti üdülőhelyekkel. A városok és falvak piacai színes-hangos kavalkádjában elvegyülve közelről tapasztalhatjuk az itt élő népek életre valóságát, legendás vendégszeretetét.

Az árban benne van: 

- nemzetközi repülőjegyek, adóval, illetékkel, feladott csomaggal

- belföldi repülőjegyek

- transzferek, közlekedés

- magyar nyelvű túravezetés

- a belépőjegyek is és a helyi idegenvezetők díja

- szállások (3-4 csillagos hotelekben)

- vásárlási, étkezési, netes, telefonálási stb. tanácsok

- segítség a legjobb utas- és sztornóbiztosítások kötésénél COVID 19 védelemmel

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Guatemala-Honduras-Mexikó magyar nyelvű vezetéssel
GUATEMALA-HONDURAS  (nov. 25-dec. 04)

november 25.    1 .nap    CSÜ    Érkezés Guatemala városba általában az esti órákban transfer a 45 percre található Antigua Guatemalába. Szállás Antigua Guatemala

november 26.    2 .nap    PE    Délelőtt Antigua Guatemalát járjuk be majd privát busz visz a csodálatos  Atitlán tóhoz, este bemegyünk a szomszédos kicse indiánok lakta faluba. Szállás Atitlan-tó

november 27.    3 .nap    SZO    Privát hajóval körbemegyünk a tó körüli látnivalük felfedezésére. Helyi kisvárosok, kézműves és csokoládé készítő családok, eozterikus falu, végül egy őrült francia étterme a tóparton. szállás Atitlán tó.

november 28.    4 .nap    VAS    Áthajózzuk a tavat ismét, hogy felszálljunk privát buszunkra és Chichicastenango piacára menjünk. Itt a helyiek adják veszik a portékájukat és van egy hatalmas souvenir rész is. Innen visszamegyünk Antigua Guatenalába, ahol még lesz egy esténk. Szállás Antigua Guatemala.

november 29.    5 .nap    HE    Privát buszunkkal kora reggel elindulunk Hondurasba, határátlépés után pár kilométerre lesz a szállásunk egy nagyon hangulatos faluban. Szállás Copán.

november 30.    6 .nap    KE    Reggel bejárjuk a híres copáni romokat, ahol az egyik maya városállam működött. Innen buszunk visszavisz Guatemalába, útba ejtjük Quirigua hatalmas faragott oszlopait (a legnagyobb valaha talál maya kőoszlopok), majd a karibi part felé vesszük az irányt. Belépők az árban. Szállás Rio Dulce.

december 1.    7 .nap    SZE    Privát hajókirándulásra indulunk Rio Dulceből egészen Livingstonig a karibi parthoz. Az út is gyönyörű lesz, tavirózsák, helyi halászok, óriás kanyonok és élőviláguk kísér az úton. Livingston után egy nyugodt fehér homokos tengerparton ejtőzünk (belépő az árban), és akinek van kedve egy opcionális megállóval meglátogathatja az erdőben található kis vízesést Siete Altarest. Szállás Rio Dulce.

december 2.    8 .nap    CSÜ    Rio Dulceből privát buszunkkal kényelmesen elindulunk a 3 órára fekvő kisvárosba a Petén Itza tó partjára. Szállás a tóparton.

december 3.    9 .nap    PE    Privát busz visz egész napos túrára Tikal romvárosába (belépő és guide az árban), ahova egy helyi guide kísér el. Este szállásunk Flores kis szigetén lesz.

december 4.    10 .nap    SZO   privát transzfer szállás-reptér repülés Guatemalavárosba, továbbrepülés Mexikóvárosba.

MEXIKÓ (dec. 04-09)

december 4.    10 .nap    SZO    Repülés Guatemalaváros-Mexikóváros (valószínűleg akik Guatera jönnek csak, ők is továbbrepülnek, mert Mexikóvárosból számtalan járat van, Guatemalavárosból limitált és drága) privát transzfer reptér-szállás. Szállás Mexikóvárosban 4*

december 5.    11 .nap    VAS    Privát busz Teotihuacan piramisai, belépővel délután szabad program, opcionális látogatás a híres antropologiaia muzeumba, és a város legmagasabb kilátójába a Torre Latinoamericanaba, aztan megnézzük közösen a belvárost és a Zocalót (főteret). Szállás Mexikóvárosban.

december 6.    12 .nap    HE    Reggel privát transzfer a repülőtérre. Repülés Meridába. Privát busz Uxmal és Mayapán romokhoz (belépő az árban). Szállás Merida.

december 7.    13 .nap    KE    Privát busz Meridából Chichen Itza és Coba romvárosaihoz (belépők az árban) majd szállás Tulum városa.

december 8.    14 .nap    SZE    Délelőtt látogatás Tulum romjaihoz, egy óra alatt bejárható de ott lehet strandolni is. Ezután egy privát busz visz a szállásunkra Playa del Carmenbe.

december 9.    15 .nap    CSÜ    Transzfer szállás-reptér (mivel különböző időpontokban repülünk el ez a transzfer az óránként induló reptéri transzferbusz a legjobb megoldás ha nem egyszerre mozgunk). Program vége. Aki szeretne hosszabbíthat Playa del Carmenen vagy Cancunban vagy átrepülhet a szomszédos Kubába, Cancunból számtalan járat megy a világ minden tájára!

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat