Kalandozás az Indonéz szigetvilágban 25 nap

nyitólap / Kalandtúrák / Kalandozás az Indonéz szigetvilágban 25 nap

Kalandozás az Indonéz szigetvilágban (Java, Pápua, Raja Ampat, Maluku, Bali)

25 nap / 700.000 Ft/fő-től

Az útvonal profi túravezetővel is bejárható, sőt javasolt olyan helyeken, mint például Pápua. Kérd erre kiegészítő ajánlatunkat!

A 25 nap főbb látnivalói:
Surabaya, komodói varánuszok, Bromo vulkán, ritkán látogatott hindu templomok, gyönyörű környezetben, a Madakaripura vízesés,Ternate szultáni palota, krátertavak, lávafolyamok,Tidore szigete, palota és erődök, Halmahera, Tobelo, sznorker paradicsomok, a füstölgő Dukono vulkán, Morotai gyönyörű strandjai, 2. világháborús emlékek, a híresen gyönyörű Dodola sziget, a Galea régióban túra egy vízeséshez a dzsungelben, fürdés a Mamya hőforrásnál, naplemente Lauri strandján, Ubud, a Pura Taman Ayun szentélykomplexum, Tanah Lot tengerben álló templomai-Batukaru temploma-rizsteraszok-Bedugul botanikus kert, Danu Bratan temploma, a Goa Gajah elefánt barlang, Yeh Pulu templom, Gunung Kawi templom-Trita Empul templom-a Kintamani vulkán,-Besakih templom-Pura Kehen temploma, a majmok erdeje, Klungkung (Kertha Gosa bírósági csarnok)-Goa Lawah templom-Tenganan falu-Amlapura (paloták)- a Tirtagangga szent forrás-Gianyar esti piac, Pápuán: Sentani-tó és környeke, Wamena délután piac és látogatás a múmiás faluba, hagyomanyos harci játek, tánc es kövekkel főzés, egynapos túra a Baliem-völgy déli részén, repülés Sorongba

A tájékoztató árak minden esetben 2 fő utazásával lettek kalkulálva.

 

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Megértésed előre is köszönjük.

Kalandozás az Indonéz szigetvilágban 25 nap

Ajánlatunk magában foglalja:

- Bécs-Surabaya (Jáva) retúr repülőjegy, adókkal, illetékekkel

- belső repjegyek adókkal és illetékekkel

- Jó elhelyezkedésű szállások reggelivel

- autóbérlések sofőrrel a kirándulós napokon

- temetési ceremóniához kisérő, ajándékok

- a Malukus részen a hajós transzferek

- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel

- vásárlási, étkezési tanácsok

- segítség a túrafelszerelésed összeállításában

 

Az útvonal profi túravezetővel is bejárható, sőt javasolt olyan helyeken, mint például Pápua. Kérd erre kiegészítő ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat