Jáva, Bali, Maluku körutazás 16 nap

nyitólap / Kalandtúrák / Jáva, Bali, Maluku körutazás 16 nap

16 nap / 650.000 Ft/fő-től

A trópusi éghajlatú Indonézia a világ leghosszabb szigetcsoportja. Több, mint 18.000 szigete közül a két legismertebb Jáva és Bali mellett a Maluku szigetcsoport egzotikus, kevésbé turistás világát járhatod be a segítségünkkel.

A 16 nap főbb látnivalói:
Surabaya, komodói varánuszok, Bromo vulkán, ritkán látogatott hindu templomok, gyönyörű környezetben, a Madakaripura vízesés,Ternate szultáni palota, krátertavak, lávafolyamok,Tidore szigete, palota és erődök, Halmahera, Tobelo, sznorker paradicsomok, a füstölgő Dukono vulkán, Morotai gyönyörű strandjai, 2. világháborús emlékek, a híresen gyönyörű Dodola sziget, a Galea régióban túra egy vízeséshez a dzsungelben, fürdés a Mamya hőforrásnál, naplemente Lauri strandján, Ubud, a Pura Taman Ayun szentélykomplexum, Tanah Lot tengerben álló templomai-Batukaru temploma-rizsteraszok-Bedugul botanikus kert, Danu Bratan temploma, a Goa Gajah elefánt barlang, Yeh Pulu templom, Gunung Kawi templom-Trita Empul templom-a Kintamani vulkán,-Besakih templom-Pura Kehen temploma, a majmok erdeje, Klungkung (Kertha Gosa bírósági csarnok)-Goa Lawah templom-Tenganan falu-Amlapura (paloták)- a Tirtagangga szent forrás-Gianyar esti piac

A tájékoztató árak minden esetben 2 fő utazásával lettek kalkulálva.

FONTOS! Kérjük vedd figyelembe, hogy a jelenlegi helyzet miatt az árak és utazási feltételek eltérőek lehetnek és napról napra változhatnak, ezért minden esetben kérd egyedi ajánlatunkat!

Megértésed előre is köszönjük.

Jáva, Bali, Maluku körutazás 16 nap

Ajánlatunk magában foglalja:

- Budapest-Bali retúr repülőjegy, adókkal, illetékekkel

- Belföldi repülőjegyek, adókkal és illetékekkel

- Hajóbérlés és a hajós utazások költsége

- Jó elhelyezkedésű, igényeidre szabott szállások

- Autóbérlések sofőrrel a kirándulós napokon

- pontos útvonalterv, számos hasznos tippel

- vásárlási, étkezési tanácsok

- segítség a túrafelszerelésed összeállításában

 

Segítségünkkel a lehető legköltséghatékonyabban, legszínesebben valósíthatod meg álmaid utazását. Ebben segítenek az adott régióban élő, vagy a régiót kiválóan ismerő partnereink.

Az útvonal profi, magyar nyelvű idegenvezetővel is bejárható! Kérd erre kiegészítő ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Nem osztjuk meg Email címed senkivel.

Rólunk mondták

Kérek hírlevelet!

A "feliratkozás" gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat